Wij zorgen voor de projecten en de afwikkeling, u voor de vakmanschap !


HuPo-FLEX heeft haar sporen verdiend in de arbeidsbemiddeling, met name in de bouwsector. Kennis hebben van de branche is een vereiste om zowel werkzoekenden als opdrachtgevers optimaal te bedienen. Die kennis is bij HuPo-FLEX ruimschoots aanwezig, evenals persoonlijke betrokkenheid.

Wij beschikken over een groot bestand professionele ZZP'ers in alle ‘soorten en maten’ en kunnen daarmee direct voorzien in de behoefte van bekwaam personeel. HuPo-FLEX is regelmatig op de werkvloer te vinden om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen van projecten.

Bemiddeling werkt bij HuPo-FLEX aan twee kanten. Wij helpen niet alleen werkgevers aan vakkundig personeel, maar koppelen ook ZZP-ers aan projecten of aan andere ZZP-ers. Met name in de bouw zijn ZZP-ers niet meer weg te denken. Denk aan zelfstandig werkende timmermannen, metselaars, stukadoors, dakdekkers, voegers, tegelzetters, etc. Door HuPo-FLEX in te schakelen zijn ZZP-ers zelf minder tijd kwijt aan het vinden van opdrachten en kunnen ze zich richten op hun eigen vak.WIJ ZOEKEN DE OPDRACHT

U VOERT DE OPDRACHT UIT


WIJ ONTZORGEN UW

COMPLETE ADMINISTRATIE


1.

2.

3.

U kunt ons zeer binnenkort volgen op social media. Hier geven we de actuele situatie door van o.a. vacatures en lopende projecten.

Bezoek-/postadres:

Uitzendbureau HuPo-Flex

Oude Wal 60, 3193 EN

Hoogvliet - Rotterdam


Binnenkort te volgen op Social Media


Bellen voor vragen:

 010-2234574

06 - 832 899 44

info@hupo-flex.nl

U tevreden. Wij tevreden.
HomeVacaturesWerkgeverZZP'erContact

HuPo-Flex

UITZENDBUREAU

010 - 223 45 74 / 06 - 832 899 44

info@hupo-flex.nl

Contact Contact

HOOFDMENU

- Home

- Vacatures

- Werkgever

- ZZP’er

- Contact* Privacy verklaring (klik om te lezen)