Uitzenden/Detacheren

Met de flexkrachten van HuPo-FLEX bent u voorzien van de beste vakmannen.


HuPo-FLEX is zich ervan bewust, dat personeel en uw bedrijf goed moeten aansluiten op elkaar. Dit betekent dat wij serieus omgaan met de wensen en eisen van zowel opdrachtgever als werkzoekende. Alleen bij geschiktheid wordt een kandidaat voorgesteld aan het bedrijf.  


Payroll  

Werving/selectie

Op piektijden heeft u tijdelijk behoefte aan extra mankracht. HuPo-FLEX kan u hierin bijstaan. Wij beschikken over ervaren en gemotiveerde vakmannen, die uw opdracht naar tevredenheid kunnen vervullen. Onze flexwerkers zijn in het bezit van alle benodigde veiligheidscertificaten en branche specifieke certificaten, om zo uw opdracht correct en naar tevredenheid uit te voeren.

Werving & selectie via HuPo-Flex is handig als u wel een vacature heeft, maar geen tijd heeft om hem uit te zetten. Wij putten graag uit ons brede netwerk van gemotiveerde kandidaten die sterk zijn in het uitvoerend werk. Zo kunt u zich bezig houden met wat u het liefste doet, en dat is ondernemen.

U hoeft ons alleen maar te vertellen wat voor kandidaat u zoekt en wij gaan voor u aan de slag. We screenen kandidaten, voeren de eerste gesprekken en stellen binnen enkele dagen geschikte kandidaten aan u voor.

Payroll biedt werkgevers alleen maar voordelen. Wanneer u besluit in zee te gaan met HuPo-Payrolling, nemen wij het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van u over en tekenen we tevens voor alle bijkomende administratieve zaken.

Als werkgever zorgt u zelf voor de werving en selectie van uw werknemers. Vervolgens neemt HuPo-Payrolling alle verantwoordelijkheden omtrent het in dienst hebben van personeel op zich. Daardoor loopt u bijvoorbeeld in geval van ontslagprocedures of ziekte van betrokken werknemers geen enkel financieel risico. Wij betalen de salarissen, doen de werkgeversafdrachten, tekenen voor de pensioenopbouw, dragen zorg voor de ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering en reduceren uw personeelsadministratie tot één factuur.

Door uw werknemers bij ons op de payroll te plaatsen, vermindert u niet alleen uw werkgeversrisico’s, maar bespaart u door de administratieve lastenverlichting dus ook nog eens veel tijd. U kunt zich daardoor weer volledig op uw core-business richten. Door met flexibele payrollcontracten te werken, bent u bovendien beter dan ooit in staat in te spelen op pieken en dalen in de markt.Contact

VOORDELEN

U kunt ons zeer binnenkort volgen op social media. Hier geven we de actuele situatie door van o.a. vacatures en lopende projecten.

Bezoek-/postadres:

Uitzendbureau HuPo-Flex

Oude Wal 60, 3193 EN

Hoogvliet - Rotterdam


Binnenkort te volgen op Social Media


Bellen voor vragen:

 010-2234574

06 - 832 899 44

info@hupo-flex.nl

U tevreden. Wij tevreden.
HomeVacaturesWerkgeverZZP'erContact

HuPo-Flex

UITZENDBUREAU

010 - 223 45 74 / 06 - 832 899 44

info@hupo-flex.nl

Contact Contact

HOOFDMENU

- Home

- Vacatures

- Werkgever

- ZZP’er

- Contact* Privacy verklaring (klik om te lezen)